• Βαμβακιά Σερρών, Σέρρες
  • Facebook
elbgen

Προφίλ


  Η εταιρία “Σαμόπουλος”, με αντικείμενο δραστηριοτήτων την κατασκευή και το εμπόριο Ανταλλακτικών Γεωργικών Μηχανημάτων, ιδρύθηκε το 1968 στην Βαμβακιά Σερρών από τους αδερφούς “Γεώργιο & Νικόλαο Σαμόπουλο” και είναι πλέον μια οικογενειακή επιχείρηση με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, αλλά και προοπτική.
 

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η καλύτερη δυνατή τιμή, σε συνδυασμό με τη άμεση εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, είναι τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης.
  Χαράζοντας μια αξιοπρεπή πορεία, πάνω από 50 χρόνια, συνεχίζει με την ίδια αγάπη και αξιοπιστία και η δεύτερη γενιά, διατηρώντας πάντα ως γνώμονα τη συνέπεια και το σεβασμό προς τους πελάτες της.

Η μακρόχρονη ενασχόλησή στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, έχει σαν αποτέλεσμα τη δυνατότητα επίλυσης πολλών τεχνικών προβλημάτων μηχανικής και υδραυλικής φύσης. Γνωρίζοντας τις λειτουργικές απαιτήσεις των εξαρτημάτων και την καταπόνηση στην οποία υποβάλλονται, όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια των διαστάσεων. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται και η κατεργασία τους είναι τα πλέον κατάλληλα για τις ανάγκες του κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρία “Σαμόπουλος”, με αντικείμενο δραστηριοτήτων την κατασκευή και το εμπόριο Ανταλλακτικών Γεωργικών Μηχανημάτων, ιδρύθηκε το 1968...
  • Διεύθυνση: Βαμβακιά Σερρών, Σέρρες.
  • Τηλέφωνο:23210 84408 - 6978187680
  • EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook

ΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΜΕΝΟΥ